Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

En verder ....

blijven we zoeken naar uitbreiding van onze dienstverlening!

Zo kunnen wij u nu ook aanbieden dia's, foto-negatieven en glasplaatjes om te zetten in een makkelijk hanteerbare CD of DVD.

Geen dia-shows meer in het donker dus! Haal die dozen vol dia's maar snel van zolder, wij maken er een soepele show van!

Daarnaast kunnen wij uw oude super-8 films overzetten op DVD.

Tevens leveren wij:

- foto-vlaggetjeslijn voor iedere feestelijke gelegenheid, met uw eigen foto's (van vroeger) en aangepaste tekst!

- digitaal voorleesboek: uw favoriete prentenboek ingesproken en op DVD (en eventueel ook geprint en ingebonden)

- documentboek (uw oude documenten, kaartjes en herinneringen op CD-rom, daarnaast kunnen wij het voor u printen en inbinden). Een voorbeeld zie u hieronder, dubbelklik om te vergroten.

Wij houden u hier op de hoogte!

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.