Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Kinderopvang rekenformulieren

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2010

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2011

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2012

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2013

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2014


Dit rekenformulier berekent welk kind de meeste opvanguren heeft en dus het eerste kind is voor de kinderopvangtoeslag. Het berekent het bruto- en nettobedrag voor de opvang voor u als ouder, naast de kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft. Dit doet u door de uurprijs plus het aantal uren van de kinderopvang in te vullen en uw inkomensgegevens.

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.