Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Voor wie?

Iedereen heeft foto's, iedereen heeft herinneringen.

Voor iedereen dus!

Als particulier kunt u een digitaal foto-album en powerpointpresentatie op DVD laten maken, voor de familiereünie, voor een kroonjaar van een familielid, als herinnering aan een bruiloft, of die heel speciale vakantiereis. Of als cadeau voor iemand ”die alles al heeft”.

Voor uw bedrijf kunnen we uw bedrijfspresentatie verzorgen, of een presentatie maken voor een jubilaris onder uw personeel, of een jubileum van het bedrijf zelf. Af te spelen vanaf een simpele DVD.

Wij verzorgen op uw verzoek de presentatie ook voor u, met een beamer en projectiescherm, ook voor grotere groepen, of bij een begrafenis/crematie.

En wat kost het?

Dat is afhankelijk van uw wensen. De prijs wordt na overleg met u in een offerte aan u voorgelegd. Daarna kunt u beslissen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.