Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Digitaal fotoalbum

U levert ons de foto's aan die voor u belangrijk zijn. Die worden in een digitaal bestand samengevoegd tot een speels geheel. De overgang tussen de foto's verloopt vloeiend . Ook kan deze show nog voorzien worden van bijpassende muziek, die u zelf kunt kiezen.

Dan maken wij er voor u een DVD of een DV-rom van. Via een menu kunt u de show op uw eigen televisie zien, of de foto's afzonderlijk bekijken vanuit uw fotoprogramma in de DVD-speler van de computer.

Ook zijn de foto's vanaf DVD digitaal te versturen via e-mail.

Op deze DV-rom bijvoorbeeld, staan meer dan 4000 foto's.


Voorbeeld rollover foto.

Voorbeeld foto slider de mogelijkheden hiervoor zij divers

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.