Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Powerpoint-presentatie

Naast de mogelijkheden die ook in het digitale foto-album al zijn, is het in een PowerPointpresentatie mogelijk om te werken met diverse effecten met foto's, beweging, teksten en geluiden.

De levendige show die daaruit ontstaat, vormt uw eigen filmverhaal. Ook hier is de toevoeging van muziek mogelijk. Via een menu kunt u ook naderhand elke pagina nog eens rustig bekijken.

Uw Powerpointpresentatie kan ook geprint en ingebonden worden, zodat ook iemand zónder computer nog eens rustig kan nagenieten van uw beeldverhaal.

Een voorbeeld van een PowerpointPresentatie kunt u hieronder zien op deze pagina. (afhankelijk van uw computer kan dit even duren)

Deze presentatie is voozien van muziek.

Een DVD van HIPPO-VOF: je blijft er naar kijken!

 

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.