Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Powerpoint-presentatie

Een virtual tour laat mensen kennismaken met een nieuwe omgeving. Iedereen kan een kijkje nemen, zonder de deur uit te hoeven.
Het geeft u de mogelijkheid om aan uw klanten te laten zien waar het bij u om draait in uw onderneming. Een blik bij u in het bedrijf, in de school, in uw restaurant, kinderopvang, woonomgeving of noem maar op.

Wij maken voor u een speciale panoramafoto, of een 360° foto. Met behulp van bijgeleverde viewer kunt u die op uw website plaatsen. U krijgt uw foto aangeleverd op een CD-rom. Heeft u nog hulp nodig dan helpen wij u graag.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van een virtual tour.

Voor een prijsoverzicht kunt u terecht op de pagina Prijzen.


Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.