Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Speciaal

Afscheid nemen hoort bij het leven.

Als een dierbare komt te overlijden wilt u afscheid nemen op een manier die recht doet aan de persoon. Wij willen u daar graag in ondersteunen.

Na een overlijden, is het bij de begrafenis of crematie mogelijk in een korte presentatie het leven van de overledene weer te geven. Als een laatste groet, een herinnering aan vroeger, vol respect voor de overledene. Een heel persoonlijke manier van afscheid nemen door in vogelvlucht het leven van de overledene nog eens te laten passeren en momenten te laten zien die daarin van belang zijn. Omlijst door de favoriete muziek van de overledene of diens nabestaanden.

Deze presentatie wordt samengesteld uit de foto's van uw keuze, met overleg over de bijpassende teksten en/of herinneringen. Uw verhaal rond dit overlijden is de leiddraad van het geheel, alles gaat in nauw overleg. Deze presentatie wordt op een DVD gezet, en is daardoor ook na de begrafenis of crematie nog eens te bekijken. Daardoor kan deze u helpen bij het verwerken van het verlies.

Wilt u eerst een bewegende demo-versie zien van een dergelijke presentatie, dan is dit altijd mogelijk. Neemt u dan contact met ons op.

Hier ziet u een aantal bladzijden van de demo-versie. Voor een grotere bladzijde, dubbelklik op de foto.

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.