Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Stamboom (Genealogie)

Uw familiegegevens kunnen worden bewaard in een speciaal digitaal programma. Hieraan kunnen wij voor u een fotobestand koppelen. Met meerdere foto's en/of documenten per persoon. De stamboom krijgt daardoor een zeer persoonlijk en levendig karakter. U kunt op uw computer bladeren door de tijd. Dit geheel kan ook geprint en ingebonden worden. Op die manier ook een waardevol naslagwerk voor wie geen computer heeft.

Gecombineerd met een powerpointpresentatie wordt uw stamboom interactief. Klikt u tijdens de powerpointpresentatie op een foto, dan stopt de presentatie en schakelt naar de stamboom van de persoon op de foto. Heeft u deze bekeken, dan sluit u de stamboom weer af en gaat de powerpointpresentatie weer verder waar u gebleven was.

Wist je dat…..

  Verschil in 2014 ten opzichte van 2013

  Er is een verhoging van de kinderopvangtoeslag van 1,2% t/m 18% voor inkomens vanaf € 47813,-- en hoger.

  En dat

  Het nieuwe rekenformulier proefberekening kinderopvangtoeslag 2014 gebaseerd op Kinderopvangtoeslag 2014 tabel en wetsvoorstel online staat en u het gratis kunt gebruiken. Klik hier om het te openen.


  En dat

  we al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een DVD? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na nu bijna 5 jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

  En dat

  we binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren?
  Formulieren die je op je website plaatst en waar je dan allerlei informatie mee kunt binnen krijgen, berekeningen maken,  inschrijvingen doen?
  Wil je meer weten? Kijk dan bij Actueel

  En dat

  we het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contact Us

Copyright © 2017 Hippo-Vof. All Rights Reserved.